Post by moathernatesi on Feb 11, 2022 9:30:03 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Memes Wars ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Memes Wars IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod više novca ▞▞▞
▞▞▞ Memes Wars 2022 version ▞▞▞
Vrlo cool igra koju igram sa svojom braćom. Samo uklonite reklame i bit će savršena igra
Pa sviđa mi se, ali to je da dobijete sve ove dodatke. Ja ne volim dodatke.
Igra je cool😆
Lijep
Svidjelo se!!!! samo epski sandbox s online multiplayerom što još želite?
Kada bismo mogli koristiti samo tri riječi da opišemo ovu igru, one bi bile: "Dosadna buggy nered"
Ova igra je ekvivalentna gmod poslužitelju s 8-godišnjakom kao vlasnikom poslužitelja. O da, i rečeni gmod poslužitelj također ima svaki pojedini rekvizit na crnoj listi.
Želim hrvatsku kožu
To je ubojica vremena 2/5
Dobra igra
Ja 😍😍😍😍😍😍 volim memove ratove jako je zabavno
Bljak
Ovo je igra u kojoj uživam igrati je znam od prijatelja i tražio sam je našao sam je i kad je instaliram, počinjem je igrati i bilo je jako zabavno! I molimo vas da napravite mod za više igrača
Fino
Ova igra je sranje, ne mogu ni igrati rat, samo me stalno odjavljuje pa brišem meme ratove i vi biste trebali
Ha gaty
K vragu, DODACI JAKO MNOGO DODATAKA!!!!!!!!!!!!!!!!
Napravite više automobila i Gun's-a
Memes Wars მძაფრსიუჟეტიანი ecma
Œďłīčñæ jĕ ïğřīçæ
Sjećam se kada sam imao 7 godina, volio sam se igrati, ali to mi vraća mm hvala što sam poboljšao svoje djetinjstvo
Sviđa mi se igra, ali moram riješiti ovaj problem. Problem je u tome što auto samo provjeri auto u redu 🙂 i pištolj za zumiranje, ali pokušavam kliknuti na zumiranje ali ništa
DODAJ 3. osobu
Stvarno je dobra igra, jedini problem je što se stvari poput kućnih ljubimaca ne mogu spasiti Inače mi se jako sviđa i toplo je preporučam 😊👌
Toliko hakera! A igrači me stalno šutiraju bez razloga! Toliko oglasa i samo nemojte preuzimati, to je samo gubljenje vremena. Čak je i grafika oružja najgora. Ne slušajte one ocjenjivače s 5 zvjezdica. I ne preporučujem ovu aplikaciju/igru.
Za Manny bog dam dodaje
chaloapps ne mogu ažurirati memewars, popravite ovo
👍👍👌👌👌✌️ ❤️🧡💛💚💙💜🖤🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷
Bila je to dobra igra, ali nisam mogao pomaknuti kontrole koje je teško koristiti
Želim zvijezdu
Lijepa igra hnd Xa online
Ne radi mi baš, ne prikazuje servere i imam internet
Previše zaostaje
Ova igra je dobra, ali možete li dodati poput oklopa u ovu igru
NAJLOŠA IGRA KONTROLE SU UGODNE I U 2 MEWARZ-u
Dakle, koliko znam da nema memova (ne pratim memove) Mislim da je zabavno, ali možete li dodati gumb kada pravite poslužitelj bez pvp-a, on se pojavljuje u sandboxu
Sviđa mi se ova igra jer je vrlo zabavna za igranje, a možete igrati i s drugim igračem
Memes Wars მძაფრსიუჟეტიანი ecma
Igra auta je bila bolja
Cops N Robbers:Pixel Craft Gun Δράση kjl
Da sam imao ovu igru, moj prijatelj bi trebao biti lucario i uskršnje jaje u igri, možda biste otkrili kako izgleda kao ljuti voltorb.
čekaj ovo je lošije od memova rat 2 i piletina, ali ova igra je dobra igra ima hakersko čudovište s crvenim zmajem s plavim zmajem s debelim lava čudovištem ovo je najbolja kockasta igra broj 3 pa dajem 2 zvjezdice ¥ _¥
Dobra igra, ali igra je čudna s kontrolama i jet packovima i avionima Ako je možeš promijeniti, dat ću ti peticu
Možete li uspjeti da se borite s igračima slične razine kako bi bilo pošteno
Nisam igrao ni minutu, a četiri osobe su me već ubile u prvih nekoliko sekundi i previše je zaostalo
dobra je igra
Glup
stavite brodove koje možete voziti i brod nije skup
super igra, ali bilo bi cool ako dodate moći i čarolije i zmaja i možete letjeti s njom i dodati administratora za 100 novčića i mega vip za 200 novčića i dodati obrasce