Post by moathernatesi on Feb 11, 2022 9:39:05 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dumb Ways to Die ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dumb Ways to Die IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodlar hepsini arttırır ▞▞▞
▞▞▞ Dumb Ways to Die 2022 version ▞▞▞
Abi çok güzel kendi kendine geçirdiği ve basit bir oyun çok çılgın
Çok iyi bir uygulama ama yeterli zaman vermiyor ve ne yapacağım konusunda iyi bir takdir hakkı vermiyor ama ben gerçekten beğendim
Öncelikle bu oyunla ilgili nefret ettiğim şey, kelimenin tam anlamıyla daha az oynama ve daha çok reklam izlemesidir. 1 oyun oynamak için geçen süre, toplam reklam izleme süresinden daha az görünüyor. Bu oyun çok fazla meşgul etmiyor. Çabuk sıkılması muhtemeldir. Ayrıca talimatlar net değil Ayrıca okumak için çok daha az zaman var. Zaman o kadar az ki bu oyunu oynamak biraz rahatsız edici
biraz güzel sıkıcı
Yani gideri var en😊
buna nasıl oyun kesinlikle yüklemeyin
Yardım! Lutfen yardim edin oyunu youtuberlar genç gordum harbi oyun ama tabletimde yukledim actim error yazisi cikti lutfen yardim.Ne yapicagimi yazar misiniz.
Oyunu indirdiğimde 10 dakika astronot ile açılış ekranında takılıp kaldım. Bir süreliğine gitti ve hala ekranda takılı kaldı. Bu ikinci kez başıma geliyor.
Madre Simulator: Bebe Virtual Simulación zms
Çıkan daha sistem ilk sürümü
Bu oyunun berbat olacağını düşünmüştüm ama oynamayı söylediğimde ilgimi çekeceğini ve arkadaşlarıma gösterdiğimi söyledim, sonra bunun berbat olduğunu söylediler...... bunlar güle güle.... Umarım daha ilginç oyunlar yaparsınız oyununuzu sonuna kadar oynayacağım... Ve her zaman başka bir oyun yükleyin sevgiler...
aptal zor çocuklar için bir oyun olarak. Para kazanmak için tasarlandı ve başka bir şey değil. Daha fazla çocuğun hayal kırıklığına uğramasını izliyorum, reklamlar olmadan asla uzağa gidemezler. ilerleme için çok az para verin ve hatta tahtayı geçseniz bile daha sonra götürdüğünü gördünüz. ama oyun zorluklarını uygulamak için bile aptalca miktarlar talep edin. bir yetişkin olarak 1000 jeton elde etmek neredeyse imkansız hale getirildi..aslında beni başarısız kılan oyunu izliyorum. Bu bir para tuzağı oyunudur, ne pahasına olursa olsun kaçının.
iyi
Bu uygulamayı ilk kez yıllar önce oynuyordum.. Bu uygulamanın beni hala mutlu ettiğine inanamıyorum haha
Bu oyun "Dumb Ways to Die Original" çok eğlenceli ama dizüstü bilgisayarda oynadığım için bazı oyunları çözemiyorum ya da hiç oynayamıyorum. Ama oyun çok eğlenceli, burada yaşayan biz güzel insanlar için bu oyunu yaptığınız için yaratıcılara teşekkürler.
Bu oyunu ilk çıktığında çok sevmiştim ama şimdi çok fazla reklam var ve gecikmeye devam ediyor
Ben bu oyunu küçükme 5 fln yaşımlalarla oynadım H-A-R-İ-K-A karşıma çok çok mutluyum
Korkunç. Sıfır öğretici gösteriler, böylece başlangıçta nasıl oynanacağını anlamaya çalışırken körü körüne dokunuyorsun. Günlük zorluklar imkansızdan başka bir şey değildir. 23 SEVİYEYİ BİR HAYAT ile geçmemi mi istiyorsun? BS. Bana daha önce hiç görmediğim seviyeler verildi. Bu oyun sadece sinir bozucu ve sinir bozucu. Kontroller de berbat. Gerçekten cana yakınlar. Boşluğu önemseme ve gelen trafikten kaçınma gibi seviyeler çok zor ve/veya paraşütteki gibi önceden hiçbir uyarı vermiyor ve reklamlar delice.
iyi bir oyun ama bazı seviyeler düzgün açıklanmıyor ve bazen aynı anda birden fazla şeye tıkladığınızda çalışmıyor
Oyun çok iyi ve hızınızı ve ne kadar akıllı olduğunuzu deneyimlemek çok güzel ama geliştiriciden sahnenin adımlarını net ve hızlı değil, ekrandan kaybolmasını ve zamanın şimdi olduğundan daha yavaş olmasını dilemesini ve sizden dilemesini diliyorum. Ücretimi aldığınızda, değişiklikleri hemen yapmak için lütfen anlayışınız için teşekkür ederiz.
Seviyorum ama ne zaman "Ana Menü" ya da "Tekrar Oynat?" her zaman izlemem gerekirdi 4 yıldız veriyorum
Oyunu yeni indirdim ve başlat düğmesine dokunduğumda üzerime kapanmaya devam ediyor.
Renginin soluk ve bodrum gibi güzel olmasını beğendim ayrıca bu oyunu çok seviyorum en iyisi ve bence sen de oynamalısın ama biliyorum ki tamirde kafan karışacak hafif olanı da bir zamanı var bazılarında sınır ama umarım beğenirsiniz
Güzel ama oynadıktan sonra canın sıkılıyor vede psikoloji bozuyor
Yeni güncellemeden nefret ediyorum. Oyunu mahvetti. İlk çıktığında çok daha eğlenceliydi. Bugün yeniden indirdim ve yaklaşık 3 dakika kadar oynadıktan sonra kaldırdım. Videonun artık sadece YouTube'a bir bağlantı olduğu gerçeği gibi, sık reklamlar da cesaret kırıcı. Bu oyun yeni güncellemesiyle beni hayal kırıklığına uğrattı. Umarım geri değiştirirler çünkü eskiden bu oyundan gerçekten zevk alırdım.
Dumb Ways to Die Casual fhfl
Oyunun pek çoğu sadece oynanamaz durumda ve hatta daha hızlı seviyelerde girdilerinizin gecikmesiyle sonuçlanabilecek ve hatta gerçekleşmemelerine neden olabilecek daha hızlı seviyelerde, eklerin üstünde, bu oyunu tavsiye etmiyorum
Güzel bir oyun ama oynarken alıştırma modunda boş bir ekranla karşılaştım. Lütfen bunu düzeltin.Bu düzeltildiğinde benimkini 5'e çevireceğim.
Mini oyunlar arasına eklemeler koymanın bir anlamı yok, tam oyundan sonra reklamları olmalı. Oyun oynarken araya girmek can sıkıcı.
Bu oyun süper yuk e-posta garip ama saran bir oyun
bence çok komik bir oyun ama reklam hep çıkıyor ama olsun
Güzel ama çok iğrenç bir oyun
bu oyun eski reklamsızdı ve rahat rahat olabiliyorduk ama şimdi bir oyun sonunda yarim dakika reklam yapmak zorunda kaliyorum lutfenları kaldirin
Antrenmanlar yüklendi ve mükemmel oynadı, ancak oyunu gerçekten oynamak istediğimde, zaman çubuğunun aşağı indiği ve sarı duraklat düğmesinin olduğu boş bir kahverengi ekrandaydı. Başka hiçbir şey.
Her oyundan sonra atlanamayan reklamları gerçekten takdir etmiyorum. Sadece oynamak istememe neden oluyor. bu sadece aptalca
Eskiden eğlenceli bir oyundu ama artık laggy ve buggy. Bu, güvenlikle ilgili eğlenceli bir oyundu ama şimdi bozuldu. Ayrıca, animasyon bütçesi sebepsiz yere düştü. Size inanamıyorum çocuklar. Bundan para kazandığını biliyorum ve güven bana, kimsenin umurunda değil. Onu kazanmak istiyorsan, bunun için çalışmalısın. #SaveTheGame
İğrenç çok küçük yaştakiler oynamasın bu çocuk için değil çocuklar için
yüklenmiyor (benimle yok yok tlf yeni)
Çok reklam çıkıyor!! ben reklama hayır yine kendi video sirf bu yüzden bu yüzden sildim bazi yerlerde yap olmamayı planlıyorum ama bu çok azda uygulanabileceksin reklamlar azaltilsin.
Genel olarak güzel oyun, eğlenceli ve nostaljik ama çok fazla reklam lol
ya bu ne 2 3 tane oyun yuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu bunu indirip beğenen delli
Bu, HER denemeden sonra atlanamayan uzun reklamları olan eğlenceli bir oyundur. bu yüzden bu uygulamayı almayın. sadece izlemeniz gereken uzun reklamları haklı çıkarmak için yeterince eğlenceli değil.
Çok güzel Benim küçüklüğümden beri şiddetliklerden bir oyun.Hacugala gulagala
oyun harikası ama sıkabiliyosun ve bir tane çamaşır makinesi bölümü Var ama ayrlamalı olan değil küçük o kaldırılırsa sebinirim o yüzden bir puan kıracaktım ama kıtmadım ama oyun çooook güzel sorunumla ilgilenin lütfen😆
Dumb Ways to Die Priložnostne xae
Konsepti beğendim ama mini oyunları oynamak kolay değil. Nereye basacağımı veya tam olarak ne yapacağımı bilmemeye devam ediyorum ve bu sinir bozucu