Post by moathernatesi on Feb 11, 2022 9:42:08 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Gumslinger ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Gumslinger IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apkrāptu kods palielināt zelta ▞▞▞
▞▞▞ Gumslinger 2022 version ▞▞▞
Ir šī kļūda, kuru vēlaties novērst, kad spēle sākas, tas neļaus man nešaut ne pretinieku, lūdzu, izlabojiet to
Tas traucas un ir pārāk grūti, jo tam vajadzētu mūs sasniegt ar tādu pašu līmeni, un viņiem tas ir jāpieliek nejauši visiem ieročiem, pat ja jums nav šā vai cita, jo dažiem cilvēkiem būs tikai revolveris. laikam un citiem būs leģendārais vai foršais, kas nodara milzīgu postu!!!!
Tā ir pārsteidzoša spēle, tai ir lieliska grafika, un tā neatpaliek, kad tā vēlas, šī ir labākā spēle, ko jebkad esmu spēlējis.
Jauka spēle, tā ir tik smieklīga, ka es tik ļoti smējos, kad viņš dejo
Forša ideja, sākumā bija jautri. Taču pēc dažām spēlēšanas minūtēm pamanāt, ka vienīgais veids, kā progresēt, ir maksājot reālu naudu. Sīkāk, ja vēlaties pilnu veselības batoniņu, lai cīnītos ar nākamo ienaidnieku, jums ir jāizmanto monētas, un vienīgais efektīvais veids, kā iegūt šīs monētas, ir ar reālu naudu. Monētas var dabūt bez naudas, taču, lai to izdarītu, turnīros ir jātiek tālu, un vienīgais veids, kā to izdarīt, ir maksāt par monētām. Absolūta naudas sagrābšana. Nav jautrības ikvienam, kurš vēlas būt ftp.
Lieliska spēle, lai pavadītu laiku. Mana galvenā problēma ir saistīta ar reklāmām, lai spēlētu ar citiem ieročiem. Es saprotu, ka sludinājumi ir nepieciešami, lai būtu čeks, taču tas ir nedaudz kaitinoši, kā viņi to izmantojuši. Kad nonācu 2. līmenī, tas ir ārprāts, cik daudz reklāmu biju noskatījies, lai spēlētu ar bisi 7 min (arī šis taimeris, manuprāt, nekur nav redzams). Vairāku spēlētāju spēle patiesībā nav vairāku spēlētāju spēle. Mēs vienkārši spēlējam pret citiem spēlētājiem, kurus kontrolē bots... Katrā ziņā, labi kādu laiku spēlēt
Patīk mākslas stils un ieroču cīņas spēle. Tomēr es domāju, ka gaidīju labāku fiziku, bet es gribēju, lai, šaujot cilvēkus, izplūstu želejas gabaliņi un lai lodes iedarbotos, nevis vienkārši atsitos pret pretiniekiem. Jūs tiešām varējāt izveidot atsauces uz klasiskajiem vesterniem arī tad. Daudz potenciāla, ceru, ka turpināsit atjaunināt un uzlabot spēli.
Gumslinger Action nij
Tas ir episks meklējums, lieliski līmeņi un priekšnieki, kā arī līmeņi. Patiešām radošs un muļķīgs👍 ir vērts spēlēt.
Vienīgais, ko jūs redzēsit šajā spēlē, ir: jums neizdevās, jūs zaudējat. Un tas viss nāk ar ienaidnieka smiekliem. Pirms katra mača sākuma jums jāgaida apmēram 30 s, un tad jūsu tīkls ir izslēgts! Ja to ieslēdzat, nevarēsit izveidot sakritību, kamēr neizslēdzat un gaidāt 30 sek. Pat tas nemeklē jums īstu spēlētāju. Tā mākslīgais intelekts ir nepārspējams un vienmēr rāda jūs. Jums ir jāšauj vairākas reizes, bet jūs viegli uzveicat pretinieku. Es ienīstu šo spēli, un es to neiesaku.
Jautra spēle, bet ātri kļūst garlaicīga. Man ir jautājums izstrādātājiem: kāpēc man pēc katra raunda krītas veselība un pretinieka veselība vienmēr ir pilna, kas padara iekļūšanu finālā gandrīz neiespējami. Šķiet mazliet negodīgi. Kopumā laba spēle.
Mērķēšana vispār nav ļoti precīza un, cita starpā, spēle kļūst ļoti garlaicīga pusceļā apmācības līmeņos!. Es atjaunināšu pārskatu, ja tas kļūs labāks ar dažiem atjauninājumiem!.
Laba spēle, bet jums ir jāmaksā nauda, lai faktiski izmantotu citus ieročus, es atbloķēju bisi un biju spiests izmantot tikai revolveri, jo jums ir jāmaksā par citu ieroču izmantošanu, kāpēc tas tā ir? Es tam būtu piešķīris 5 zvaigznes, ja šis stulbais lēmums par atalgojumu par ieroču lietošanu nebūtu nekas. Līdz tam izbaudiet 2 zvaigznes.
Jautri, bet vadības ierīces nedarbojas labi
Laba grafika. Negodīgi pret nemaksātājiem spēlētājiem. Jāskatās reklāma, lai izmantotu labāku ieroci 7 minūtes. Iespējams, viltota vairāku spēlētāju spēle. Ir kaitinoši, ka braucot ar automašīnu jāgaida 2 stundas, lai sasniegtu nākamo līmeni. Kamera/cīņas var būt negodīgas. Ilgi gaidīšanas ekrāni, ja vēlaties kaut ko mēģināt vēlreiz, aizņem apmēram 5 sekundes, kas galu galā ir pārsteidzoši kaitinoši.
Es samaksāju par mainīto tālruņu pro versiju, un es domāju, ka tas nav uz visiem laikiem, kā teikts
Šai spēlei ir pārsteidzošs dueļu aspekts, taču dažreiz a.i. jums ir iespēja nekad nepalaist garām, kopumā spēle ir ļoti jautra, un es to ļoti ieteiktu. Ps. Ja vēlaties cīnīties vieglāk, vienkārši atvienojiet internetu vai pārejiet uz lidmašīnas režīmu Pss. RAGDOLL JELLY PHYSICS, vai man jāsaka vairāk.
Teikšu brutāli godīgs, man patīk spēle un tās izskats. Viena lieta, kas man kaut kā nogalina spēli, ir fakts, ka man ir jāskatās papildinājumi, lai izmantotu savus jaunos ieročus, un, kad es skatos papildinājumu, lielgabals paliek tikai vienu vai divus turnīrus, nevis spēles 7 minūtes. solījumi.
Lieliska koncepcija. Ienīst to, ka viņi izdeva lēti, veidojot spēli, un nolēma TEIKT, ka roboti ir īsti spēlētāji, kaut arī tie nav. Ne visi var iegādāties Gun apvalku, un kāda DĪVA iemesla dēļ katrai personai, kurai pretojaties, ir atšķirīgs apvalks, izņemot noklusējuma. Vienkārši padariet to par vairāku spēlētāju spēli, lēti izstrādātāji. Rediģēt: Paldies par atbildi, bet vai jūs nedomājat, ka būtu bijis vieglāk padarīt spēli pilnīgu vairāku spēlētāju režīmā?
Es turpināju zaudēt superprasmju šāvienā, es nevaru trīs reizes izšaut skārdeni gaisā 👿👿👿👿👿👿😾😾😾😾💢💢
Šī spēle ir LABĀKĀ SPĒLE EVER es esmu tik priecīgs, ka šī spēle ir īsta, es vēlos, lai es varētu iegūt zivju pistoles ādu bez maksas, jo tā ir tik forša, bet, izņemot to, man šī spēle tik ļoti patīk.
To ir grūti pārskatīt. Galvenā spēle ir pārsteidzoša, un grafika ir patiešām jautra. Taču tik daudz ieroču vienkārši nav patīkami lietot. Pistole un bise ir lieliskas. Arletu? Granātmetējs? Šausmīgi. Tik ļoti, ka es baidos izmantot izlases ieroča režīmu. Šie ieroči atbilst AI, un tos vienkārši nav patīkami lietot.
Gribētos piešķirt vairāk zvaigžņu, bet neizdodas ielādēt otro turnīru. Spēle šķita jautra.
Pilnīgi negodīgi nārsto pāri visai sliktajai spēlei
Ļoti laba spēle, vienkārša vadība. Laba spēle iesācējiem un cilvēkiem, kuriem patīk parastas spēles. Iesaki to 👌
Izklaidei nepieciešama minūte, lai pierastu pie vadības ierīcēm, tāpat kā jebkuras citas vadīklas.
Gumslinger Akcija obby
Gumslinger Laga tgh
Es mīlu šo spēli, es tiešām mīlu. Bet nezināma iemesla dēļ mana spēle tiek pilnībā atiestatīta bez redzama iemesla. Tas notiek, kad, spēlējot šo spēli, es aizmirsu pārbaudīt, vai tālruņa akumulatora uzlādes līmenis ir zems, mans tālrunis nomirst un uzlādējas. Pēc pāris stundām es atkal spēlēju spēli un, nezinot, ka mans progress tagad ir atgriezies pirmajā vietā. Lielākais mirklis manā dzīvē. Es esmu 4. līmenī ar zelta kroni pagriezienā. Viss pagājis.
Nezinu par spēli, bet skaņa ir tik laba un patīkami klausīties, arī offcourse spēle ir laba.
Blend It 3D Gelegenheitsspiele isj
Lejupielādēja šo vakar. Tika mācīta, kā spēlēt spēli, bet ne to, kā spēle darbojas. Dažas reizes spēlēja turnīrā un uzvarēja. Likās, ka esmu sasniedzis un izniekoju laiku. Saskārās arī ar vairākām kļūdām, piem. kartē mans varonis bija kaut kā apgrūts ap sienu, jo ierocis bija manā labajā rokā, manas lodes trāpīja sienā, pretinieks (kurš bija turnīra fināls) guva vieglu uzvaru. Cīņas tiek uzvarētas pietiekami viegli, 2 sitieni ar galvu vai šaut kājas, lai atspējotu, tad sitiet ar lodēm.
Lieliska koncepcija, diezgan vājš izpildījums. 99% robotprogrammatūras, kuru veselība ir daudz augstāka nekā jūsu, īpaši nejauši skatuvju izkārtojumi nodrošina, ka 50/50 no jums jau no paša sākuma ir pilnībā sajukuši. Kaut kā uz prasmēm balstīta, taču superprasmju kadri tiek sabojāti, kad pat neredzat šāviņu, līdz tas nolaižas. Par pro versiju samaksāja 2,70 un, godīgi sakot, gandrīz neko nepievieno. Bezjēdzīgi dārga kosmētika un nekāda sakara ar spēļu naudu pēc visu varoņu atbloķēšanas. Varēja būt labi ar darbu.
Jautra un dīvaina spēle, godīgas mikrodarījumu cenas un mazāk reklāmu, nekā biju gaidījis! Diemžēl to ierobežo jutīguma iestatījumu trūkums (jums ir jāpierod, ka tā ir ļoti jutīga un nedaudz nekonsekventa mērķa sistēma). Būtu jauki, ja būtu atsevišķs audio pārslēgs arī mūzikai un spēles audio.
Tā ir lieliska spēle ar labu koncepciju, taču fakts, ka tā ir 64 spēlētāju un/vai robotu spēle, kurā spēlē vairākas spēles un katra raunda beigās nevar atgūt veselību, to nogalina, šķiet negodīgi spēlēt trīs raundos, lai cīnītos ar robotu ceturtajā vietā, kas automātiski atgūst visu savu veselību, kamēr jūs paēdāt tajā ar mazāk nekā pusi.
Šausmīga sadursmju noteikšana, forša koncepcija, taču to varēja kodēt labāk. Labi, ja tu to spēlēsi kā vienu reizi autobusā vai kaut ko citu, lai nepaliktu uz ilgu laiku.
Pati spēle ir kārtībā, mehānika ir laba. Bet man nepatīk tas, ka jūs varat iegādāties varoņus tikai ar spēles valūtu. Domāju, ka būtu labāk, ja būtu vairāk lietu, ko iegādāties. Piemēram, ieroči. Cepures. Ieroču ādas, raksturu ādas.
Spēle ir ļoti jautra, taču ikreiz, kad es eju uz veikalu, parādās spēles kļūdas ar kombinezonu un neko nevar nopirkt, un man ir jāatiestata ikreiz, kad mēģinu iepirkties.
Forši ieroči, forši apvalki Man tas patīk, jo ir forši ieroči
Gumslinger የእንቅስቃሴ ssmr
Tā ir laba, labāka par daudzām lietām šajā lietotņu veikalā, taču spēlē ir daudz problēmu un traucējumu. Ir daudz trakas mehānikas, piemēram, līmeņu sviešana un nomešana, kurā mākslīgajam intelektam ir priekšrocības (šī ir viena no viltotajām spēlēm, kurās tiek reizināts spēlētājs), un ir arī citi traucēkļi, piemēram, līmeņa taimeris, kas liek jums justies kā spēlēt spēli, kas pilnībā nogalina jautrību. Bet arī viņiem ir laba mehānika, piemēram, ieroči ir patiešām jautri un ar dažādiem hitboxiem.
Slodzes laiks pēc un starp katru dueli ir daudz ilgāks nekā faktiskais duelis. Neizmantojiet šo spēli, ja vien jums nepatīk neapmierināti pieskarties ekrānam, mēģinot izlaist bezjēdzīgu informāciju un mazas varoņu dejas.
tiešām jautri, un es smejos ikreiz, kad gumijas ņirgājas
Brīnišķīga spēle. Vienkārši, eleganti, konkurētspējīgi un ļoti smieklīgi. Man vienmēr ir jautri cīnīties ar priekšniekiem vai skatīties smieklīgas animācijas un skaņas. Labs darbs, mazie želejvēderi
Tas ir sūdīgi, jo nedarbojas arbaleta sūkšana un tāpat kā perforatora pistole.
Viena no labākajām/vienkāršākajām mobilajām spēlēm, ko esmu spēlējis. Tam ir labs mākslas stils un tīrs lietotāja interfeiss ar vienkāršu, bet aizraujošu spēli! Ir gandarījums redzēt dumjo gumijas puišu lupatu lelle, kā jūs cīnāties, lai mērķētu un šautu. Labs laiks
Labākais veids, kā zaudēt dažas miega stundas, izņemot seksu!
Lieliska spēle kaut kas jauns un svaigs, bet man ir nepieciešams ietaupīt vietu problēmām, taču šīs problēmas nepadara spēli par sliktu. Vispirms ņem īstu cilvēku statistiku un iestata tos un padara tos par robotprogrammatūru, vēlos, lai būtu iespēja reālai vairāku spēlētāju spēlei. Nākamais, ja tas bija vairāku spēlētāju spēle, ir mazliet pārāk daudz RNG ar līmeņa dizainu, bet tāpēc, ka tas nav vairāku spēlētāju režīms, es tam došu garām. Beidzot būtu labi vēl daži izaicinājumu varianti. Pēdējais sīkums, kad kamerai ir jāstrādā, dažreiz tā notiek taisni.
Kāpēc sākumā tas pēkšņi iestrēgst. Es vairs nevaru spēlēt. Es jau samaksāju par pro versiju.
Lieliska izklaide, viegli izvēlēties un atgriezties. nav pārspīlējuma uz pārdošanu, kas jauki