Post by hoepsylsekemes on Feb 11, 2022 11:33:30 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dr. Driving ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dr. Driving IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کدها همه را افزایش می دهند ▞▞▞
▞▞▞ Dr. Driving 2022 version ▞▞▞
Dr.driving خیلی خیلی خوبه.ولی بعضی وقتا بازی کرش میکنه و کارش قطع میشه😥و بعضی وقتا که وارد بازی میشم حتی بعد از نیم ساعت هم نمیاد صفحه خالی میشه........... .ولی کار خوبه ادامه بدین!😁😁😁😁😊😊
iOS میتوانید از اپل استور دانلود کنید: لینک
بازی خوبیه ولی باید گرافیکش بهتر بشه
این بدترین بازی است که تا به حال دیده ام وقتی از فروشگاه گوگل پلی برای بازی آنلاین و با دوستان ما درخواست می کند که دوست خود را انتخاب کنند فقط یک گزینه می آید وقتی آن را انتخاب کردم و شروع به بازی کردم اما آفلاین می ماند. همچنین اجازه خرید خودروهای جدید را نمی دهد. امیدوارم همه با نظر من موافق باشید، باز هم تکرار می کنم این بدترین بازی بود که تا به حال دیده ام لطفاً این بازی را اصلاً دانلود نکنید.
بازی اندروید Dr Driving نسخه کرک شده (پول بی نهایت)
بازی کردن خوب است، اما باید چیزهای بیشتری مانند جادههای منحنی، نقشهها یا جادههای جدید، مواردی از این قبیل اضافه کنید. اونوقت بازی کردنش لذت بخش تر میشه😀
من فکر می کنم واقعاً خوب است اما فکر می کنم کمی خسته کننده است زیرا شما همیشه در یک مسیر هستید من فکر می کنم باید چالش های جدیدی ایجاد کنید اما در حال حاضر کار خوبی است.🙋🙋🙋
ویدیو مهارت رانندگی خود را در این بازی زیبای اندروید بسنجید.برای دانلود این بازی به سایت ما مراجعه کنید:http://www.persianC.ir از کانال SoulFulaaRifEen بازی ...
اوه هیچ مسابقه ای فقط برای رانندگی وجود ندارد، بنابراین من به آن 3.5 ستاره می دهم، باید ماشین های گران تری وجود داشته باشد. انیمیشن آن باید افزایش یابد. برای من 3.5 ستاره است تبلیغات زیادی در راه است.
این بازی بسیار خوب است اما چیزی در آن کم است و آن عبور افراد دیگر از جاده و ترافیک است. در این بازی صدا آنطور که باید واقعی نیست. اما به نظر من این بازی فوق العاده است و می خواهم که سازنده این بازی نسخه دوم این بازی را بسازد.
Dr. Driving Závody oaa
Dr. Driving Závody oaa
Driving 1.38+mod بازی اعتیاد آور دکتر رانندگی برای اندروید,نیازها.
بازی باحالی خوبه اما ماشینی که طلا خریده فقط 30 کیلومتر دویده پس من دوست ندارم
بازی خوب و گذر زمان خوب اما سطوح بیشتری برای بازی بیشتر مورد نیاز است
Dr. Driving Závody oaa
Driving 2 - بازی دکتر رانندگی 2 اندروید - دانلود مستقیم ... می توانید در رقابت های چند نفره آنلاین یک مسابقه هیجان انگیز را تجربه کنید
این بازی یک بازی بسیار جذاب است و من درایو با استرینگ و استرینگ ماشین بسیار سریع است 🌠🌠🌠
بازی عالی هست
این خیلی خوبه 👍 بازی برای ساپورت کردن این بازی
من این بازی را دوست دارم اما باید آپدیت کنید. داره خسته کننده میشه
من این بازی را خیلی دوست دارم اما فقط یک مشکل وجود دارد ... تعداد سطوح بسیار کمی دارد. من این بازی را در 2 تا 3 روز کامل کردم اما بعد از آن حوصله بازی کردن در همان سطوح را نداشتم. من فقط پیشنهاد می کنم که باید سطوح بیشتر و سخت تر و طولانی تر باشد. از شما برای ساخت این بازی متشکرم، اما لطفا آن را ارتقا دهید. ❤️
اکنون زمان آن فرا رسیده است که گرافیک بازی را به طور کامل تغییر داده و ویژگی های جدیدی به آن اضافه شود. و چرخ فرمان و داشبورد هر ماشین را عوض کنید. هر ماشینی باید نوع داشبورد و کنسول ابزار مخصوص به خود را داشته باشد.
اصلا بازی خوبه نیست خیلی بده درزمن یک دونه ستاره بهش زیاده 😝😝😝😝
این چیزی است که به haed و گران قیمت خط پارک نیز به رویدادهای کوچک و بسیار کمتر است
این بازی بسیار ساده است، خوب است اما خوب نیست
بهترین بازی آفلاین در بازی های اندروید
برای یادگیری رانندگی مفید است. من آن را دوست دارم
برنامه خوبی است اما برخی از اشکال باید رفع شوند.
کص ننه ی سازندش با این بازی ساختنشون دیوث ها
من 40 بار نصب کردم قشنگ نیست
Lily’s Garden እንቆቅልሽ bnk
من فقط به خاطر گرافیکش سه ستاره دادم همین سطح ها رو داره و بعد از 2 روز بازی خیلی خسته میشه و پاکش کردم.
سلام لطفا این بازی رو نصب کنید چون این بازی هکر داره ممنون میشم ازتون این بازی رو نصب کنید
مانند رانندگی دکتر باید موارد دیگری مانند مسابقه، تاکسی و غیره وجود داشته باشد.
برای رانندگان بسیار خوب است
من عاشق این برنامه هستم خیلی خوب است
کانسپت خیلی خوبه ولی مشکل اینجاست که اگر بوق ماشینی که بالای سرمون هست حرکت نمیکنه لطفا این تنظیمات اضافی رو تو این بازی بگیرید و مشکل دیگه اینه که دکمه ترمز خیلی کوچیکه و بین دکمه ترمز فاصله ایجاد کنید &یک دکمه شتاب با تشکر از شما
دانلود بازی مسابقه ای Dr. Driving 2 1.49 - اندروید - دانلودها
Dr .driving بازی بسیار خارق العاده ای است. این بازی یک بازی آزاد است. او همچنین نحوه رانندگی ماشین را در زندگی واقعی آموزش می دهد.
دانلود بازی Dr. Driving 2 برای iOS بایگانی - مک نید
بدترین بازی دنیاست من پشیمون نصب کردم یک ستاره هم خیلییی زیاد
این بازی خیلی بازی خوبی است و تنها 12 مگابایت است
من دوست دارم این بازی را انجام دهم اما گاهی اوقات از این بازی خسته می شوم و در جایی ماشین می ایستد و بعد نشان می دهد که ماموریت شکست خورده است.
Driving بازی ماشین سواری رانندگی داخل شهر برای گوشی و تبلت اندروید با لینک مستقیم.
من هیچ مشکلی در آن نمی بینم. منظورم این است که گرافیک آن بسیار خوب است و این یک بازی خوب برای کسی است که در حال یادگیری رانندگی ماشین است.
بازی خوبی است اما برای 4 علامت بزنید مشکل وجود دارد ابتدا آن را حل کنید و بازی را اجرا کنید