Post by hoepsylsekemes on Feb 11, 2022 11:39:40 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Angry Birds 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Angry Birds 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ цхеат цоде генератор примогемс ▞▞▞
▞▞▞ Angry Birds 2 2022 version ▞▞▞
Тражи приступ свему и свачему....
Немам више меморије, молим вас, немојте ажурирати (премањивати) игру даћу оцену 5★
My Restaurant Cooking Home Pelihalli yooq
Mar 21, 2012 - Kao što smo najavili ranije, nastavak za Angry Birds pod imenom Angry Birds Space ... The Top 17 Free Digital Storytelling Apps for The iPad.
У реду је, али не препоручујем инсалит
Angry Birds 2 Alkalmi bkm
Недавне надоградње чине ову игру бескорисном. Када играте игре у арени, замрзава се више пута и игра се заснива на приходу, ако нисте платили новац, нећете добити ниједну другу игру након неког времена, то је глупост.
НАЈГОРА ИГРИЦА ИКАД!
Пустио сам Хала и онда ми није дало да играм Хал цхалленге. Стално су ми говорили да морам да пустим Хала, што сам већ урадио. Такође се заглавило на нивоу 35. Наставило се напред, али игре су изгледале тако да се понављају. Након што сам играо осми пут, схватио сам да сам играо ниво 35 око 8 пута, али игра није напредовала на следећи ниво. Платио сам мало новца играјући ову игру, али сам одлучио да ћу играти игру док ми не понестане сва средства и онда ћу деинсталирати игру.
Преоптерећен додацима Исти улаз узрокује непредвидив излаз
Додаје додатке и још додавања! Озбиљно најгора игра пуна само додавања. Ако не волите игре које покушавају да вам отму телефон са додацима да не можете да престанете без потпуног искључивања апликације или телефона, клоните се овог ПОС-а!
Ви момци стално узимате мој новац, али не испоручујете. Контактирао сам вас у вези тога неколико пута без одговора. Десило се то неколико пута. Други злат сам те контактирао и проблем је решен. Не, поновило се и не могу никога да натерам да одговори. Послао сам и мејл о томе. Такође се игра замрзава у тренутку куповине. Морам да рестартујем телефон. Ја сам далеко на вишем нивоу, али више не играм због овога.
Лоше
Angry Birds 2 MOD APK 2.48.1 (Infinite Gems/Energy). Igre za android; Dodao:Aleksandar S. Todorović (2021-01-02). file file1. MOD Features 1. Infinite Gems
Забавно платити. Зависност. Више волим моћ коју је Ред имао у Ред'с Мигхти Феатхерс, али осим тога, не могу да нађем на шта да се жалим. Неповезано, али бих волео да су Ангри Бирдс Епиц и Го доступни на Леново таблетима.
МАМУ ВАМ ЈЕБЕМ ТРЕБА МИ ВИФИ ДА БИХ ЈЕ ИГРАО
Novi video snimci Angry Birds Star Wars 2 sa novim likovima
Дао би вам 5 ако би имали ангри бирдс епиц и онај оригинал ☹ али добра је ова игра сецам се кад сам играо ово предобра је
Angry Birds 2 Casual games jog
Свиђа ми се игра
Доноси новину у серијалу и обавештена је одличном графиком.Има још да се поради на техничким стварима, баговима итд. Све у свему вреди скинути
Postepeno, Rovio Entertainment game studio odlučio je napraviti više i boljih verzija, uključujući Angry Birds 2 , evoluirala igra koja je
Основна формула игре је добра, али ограниченост живи у игри, мора да се чека на њих и велика монетизација чине игру непријатном за играње.
Тешки нивои би требало да вам дају неку врсту награде, попут ретког сандука или тако нешто. И постоји озбиљан проблем са звуком у игрици где не могу да чујем разбијање предмета или свиње које вриште у насумично време. Чак и када га поново покренем, проблем се поново појављује. А свакодневни боотцамп почиње да ме чини супер љутим, јер колико год се трудио, НЕ МОГУ ЗАРАДИТИ НОВИЦЕ! Идем против људи који имају много више нивое од мене и то није фер!!
Angry Birds 2 Nezahtjevne igre lxme
Имајте на уму да је куповина обављена, али да се није одразила у игри. Веома разочаравајуће, али ако се ово не исправи биће озбиљне последице јер би се то сматрало преваром.
Игрица је супер само да има још птица
Заиста забавна експлозивна игра. Први пут играм Ангри Бирдс и заиста сам изненађен колико је вештине потребно. Одлична графика још увек учи шта је потребно да би била на врху!!!!
Apple
Angry Birds - Википедија
Angry Birds 2 Mod Apk 2.60.2 (Neograničeno dragulja ...
То је забавна игра и ставио бих више звездица, али у последње време када купујем, биће речено да куповина није успела и да нећу добити оно што покушавам да купим, али новац и даље долази са мог банковног рачуна. Ако се ово ускоро не поправи, мораћу да деинсталирам игру. Штета и зато што трошим много новца играјући ову игру!
Играо сам ову игру годинама и прикупио сам добре бројеве на својим голубовима, међутим у последњих неколико недеља број јата мојих птица је насумично опао. Први пут се број голубова смањио за 2 поена, а онда други дан за по 3 поена. Очигледно би требало да свакодневно правим снимке екрана. Ако се ово не реши онда је нестало. Улажете се у добијање перја, бисера итд. да бисте повећали број својих птица, а затим да их изгубите због грешке је тако фрустрирајуће.
Ево сад је инсталирам видећемо каква је
Е сад... поред свега што сам написао испод... моје јато има 180 моћи свака птица и када иде на противнике, игра се руши. Хахахаха и сваки пут ми скине 18 поена. Није битно надоградња или моћ птица и праћка... постаје још теже. Што је најгоре... куле су сада залепљене и свиње се не повређују ни при паду. Такође ниже јато побеђује оно веће снаге.
Волим игру, али се стално смрзава. . Присилно заустављање и брисање кеша, али не помаже
Možda najpopularnija od serije igara Angry Birds. Još jedna igra o ljutim pticama. Ovaj put idemo u šareni Rio. Naći ćete dvije prekrasne epizode sa
На крају гледате више огласа него што се заправо играте. Игра је направљена да вас држи закаченим на многе изопачене начине. Моје младунче је отишло јер нисам могао да нађем довољно јабука на време и сви моји голубови су деградирани. Зајеби ово. Ова игра ЈЕ САМ! 2022 едит. Игра се стално руши након куповине у апликацији или након гледања глупих додатака. Уморан од овога
Игрица има опасне багове, арена не може да се игра, кад се започне дуел, закуца и аутоматски се губе поени, немогуће је добити недељни бонус, багује и у осталим догађајима.
покушавају да им се допадне ова игра, али они је чине тако тешком. Стално покушавате да вам понудите купљене понуде, насумично бирање нивоа и голубова отежава пролазак кроз нивое, кутије за плијен отежавају подизање нивоа голубова, пвп се не заснива на моћи птица, тако да се суочавате са људима са голубовима вишег нивоа што јасно даје до знања изгубићете пре него што почнете, имате приступ многим чаролијама које не можете да користите на нивоу шефа...
Angry Birds 2 Alkalmi bkm
Свиђа ми се то је заиста интензивна игра и чињеница да можете да играте љуте птице било где даје ми нешто да радим када нисам код куће 🙂
У 54 нивоу ми је искочио и није хтео да ради па сам је деинсталирао и све ми испочетка почело
Имам проблема са звуком када завршим ниво... Али то је добра игра коју се сећам да сам увек играо ову игру.
Најгора игра икада виђена!!!! Раније је стара верзија била добра. Али ово ажурирање је најгоре. забрана бескорисно! програмер је ову игру погоршао. Они приказују огласе који садрже лош садржај који није прикладан за децу. Зашто приказују те огласе? Деца такође играју ову игру. Они само желе да зараде, зато не дају довољно дијаманата и приказују нежељени садржај.
Ова игрица кида
Вратићу вам 5 звездица када поправите споро учитавање и транзицију, што је још горе што се стално заглављивало током учитавања, посебно када сам почео да играм арену због чега морам да ПРИСИЛНО ПОКРЕНУЈЕМ, а још увек СМАЊУЈЕ МОЈУ УЛАЗНИЦУ АРЕНЕ.
Најгори контакт људи за подршку на свету. Они не читају шта сте им послали. Они само пошаљу цопи пасте поруку и одувају вас када игра има проблема
Стварно невидјено ја на свом ви-фи ју који има 5 цртица а казе ми да нема конекцију са интернетом
Забавно, али имам неколико проблема. Најважније је да када сам завршио магични сет шешира, нисам добио снагу плус 4 само плус један. А тако је и са другим комплетима. Ово треба да се поправи. Не штедим и не трошим све своје црне бисере на комплете шешира који ми не дају обећану снагу. Не можете да гледате рекламу док сте на телефону, ово је веома неугодно јер морам често да будем на позиву. Ако се ови проблеми поправе, не видим разлог да ова апликација буде оцењена мање од 5
Добра за блеју!