(iOS) Tasty Town - Cooking \u0026 Restaurant Game צ'יטים מגדילים פרימוג'ים
Feb 11, 2022 11:45:53 GMT -6
Post by hoepsylsekemes on Feb 11, 2022 11:45:53 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tasty Town - Cooking \u0026 Restaurant Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tasty Town - Cooking \u0026 Restaurant Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ צ'יטים מגדילים פרימוג'ים ▞▞▞
▞▞▞ Tasty Town - Cooking \u0026 Restaurant Game 2022 version ▞▞▞
כשהגעתי לרמה 8 והוא מנסה להראות לי את המדריך למשחק למשחק עם חברים.. הוא קופא על המסך כדי לשלם על פולי הקפה. שום דבר לא עובד וזה כל כך מתסכל!!
המשחק הזה מעוצב בצורה גרועה מאוד. אני לא יכול לעבור את הרמה ה-19 כי אתה צריך מטבע פרימיום כדי לשדרג את החלק העיקרי של המשחק. לא שזה קשה, אבל בלתי אפשרי בלי להשתמש בכסף אמיתי, וכל כך מוקדם במשחק. לא הייתי טורח, יש הרבה אפליקציות עם אותו סוג של משחק, קבל אחת אחרת
בדיוק הורדתי את זה וזה היה ממש מדהים. אני אוהב את הגרפיקה והכל. הבעיה היחידה היא שהמשחק קופא פתאום ואני צריך לסגור אותו ולפתוח אותו שוב. אני לא יודע אם זה לטלפון שלי או לחיבור הנתונים שלי אבל אני מקווה שאפשר לתקן את זה באופן מיידי אבל בסך הכל זה מדהים. אגודל למעלה למפתח המשחק הזה.
משחק זה כיף. אבל אני חדש במשחקים האלה ובדיוק כשעמדתי לקשר את המשחק לחשבון שלי הילד שלי הסיר את המשחק. הפרופיל עדיין פעיל. ניסיתי ליצור קשר עם התמיכה והם לא יגיבו לתת לי את הקוד לחשבון שלי ופתרון כדי להיות מסוגל למשוך אותו בחזרה. אז אני לא אחזור למשחק במיוחד כשבזבזתי די הרבה כסף במשחק. תמיכה מבאסת.
Tasty Town Restaurant und Koch Spiel Gelegenheitsspiele tbis
אוקיי גוזל זמן עבור חיות משק אם הורדת את המשחק הזה עבור אבני חן עבור World Chef תשכח מזה שהם יגרמו לך לחכות 5 ימים ואז תגיד שהיה לך את המשחק כבר זה משחק שצורך נתונים לוקח יותר מדי זמן לפריטים
המשחק עצמו בסדר אבל נניח שהם לקחו קצת השראה מאפליקציה אחרת בשם township. אני משחק בעירוני כבר הרבה זמן וזיהיתי את המוזיקה וכל המבנה של המשחק היה דומה. אני לא יודע אם זה היה בכוונה, או איזה משחק הגיע ראשון, אבל הוא לא מקבל ממני דירוג של חמישה כוכבים! בסך הכל המשחק לא רע ולא היו לי בעיות אחרות איתו.
נתתי למשחק 3 כוכבים כי אתה צריך לרכוש יהלומים. זה משחק בקצב מהיר. אם אתה זקן תשכח מזה. חחח!
משחק מהנה
אני נהנה מכמה מהמשחקים והתכונות הנוספות שיש לעיר טעימה להציע, אבל אני מאוכזב שהמשחק הוא בעצם שף עולמי שחוזר על עצמו. הייתי נהנה אם ניתן היה להוסיף את התכונות החדשות הללו למשחק השף העולמי המקורי שלי כדי שלא ארגיש שאני מתחיל מחדש. גם המשחק הזה קצת מהמם כי יש כל כך הרבה דברים חדשים לעבד בו זמנית. אבל חלקם רעיונות ממש טובים. הלוואי ורכישת אבני חן לא הייתה נדרשת לכל כך הרבה דברים.
הכל לקח יותר מדי זמן וצנצנת החן הייתה רעיון כל כך טיפשי. הורדתי משחקים בחינם כדי לשחק בהם בלי לשלם
אני אוהב את המשחק הזה, זה כיף. אבל הלוואי שהם ישנו כמה דברים. באתגר Tasty Dish, יהיה נחמד אם הלקוחות יקבלו קצת מהסבלנות שלהם בחזרה כשאתם מגישים מנה אחת. זה גם יהיה נחמד אם המבצעים המיוחדים לא יופיעו בכל פעם שתחליף מסך. כמו כן, תוכל בבקשה להוסיף את האפשרות לאשר כאשר אתה מנסה להוציא אבני חן? השתמשתי בכמה בטעות.
המשחק פשוט מפסיק אחרי שאתה פותח את פונקציית החברים ומבקש ממך להעמיס את הקפה על המשאית אני פשוט תקוע שם כי אין לי מספיק אבני חן
העדכון האחרון לא היה מאוזן באופן דרמטי במשחק. כעת לוקח לחיטה פי 5 יותר זמן לגדול. והייתי צריך לקנות שישה שפים חדשים שתפסו כמות אבסורדית של מקום. בנוסף היו פתאום מנות שונות עם מרכיבים שלא היו קיימים קודם לכן. שלא לדבר על כך שהמשחק משתמש בכל טקטיקה בספר כדי להערים עליך להוציא כסף. אל תקנה
אני אוהב את המשחק הזה. אבל משום מה זה לא יאפשר לי יותר להפעיל את הסרטונים. ועם הרכישה שלי אני חושב שזה מאוד מאכזב בהתחשב בכך שאני לא יכול לשחק ביכולות המשחק המלאות. מאוד מאוכזב.
זה כיף וחסר טעם אבל די מעצבן כשאני מנסה למצוא דרך לעבור לשלב הבא נכון
קיבלתי 9 אבני חן מתגמולים, ו-15 מג'אר... שניהם פשוט נעלמו ברגע שהם הוכנסו לחשבון שלי...
אוהב את זה כי זה מציג קצת מכל היבט של סוגי המשחקים שאני אוהב לשחק. מכור לגמרי לא יכול להפסיק לשחק, אומר לכל מי שאני מכיר להצטרף לכיף.
זה משחק מדהים! אתה יכול לשתול דברים ולקבל זהב. אני חושב שזה יהיה משחק נהדר לנצח! סבתא שלי הורידה את המשחק הזה והייתי על האייפד שלה.
זה משחק המסעדה הכי טוב שהיכרתי😲
שיחקתי במשחק הזה בערך שבועיים ברציפות ואז משום מקום שטח האחסון שלי הצטמצם ל-75. הייתי בהלם ועכשיו אני לא יכול לקצור או משהו. בבקשה תקן או משהו כי זה ממש מתסכל.
המשחק הזה צריך אישור לפני הוצאת יהלומים (מטבע רכישה). מכיוון שהלחצן תמיד צץ במקום מטבע המשחק כאשר הוא נגמר, מה שמקל על בזבוז כסף/יהלומים. כמו כן, מדוע רוב האוכל המוכן מאוחסן ברפת ולא במזווה. יש לי מלאי של 800+ במזווה, ורוב כל מה שאני מכין נמצא ברפת, שם אני באמת צריך קצת מקום! אוקי הם סוף סוף העבירו את האוכל למזווה וצמצמו את שטח האסם שלי ב-100+ שטח מלאי....בוווו!
אני אשמח למשחק הזה אם הוא יאפשר לי לעבור את המדריך. זה קופא בכל פעם שאני חוזר למשחק ולא נותן לי להתקדם יותר. אז אני מקווה שלא אצטרך למחוק את זה.
אני אוהב את זה! זה כיף אף פעם לא משעמם התקדמות קלה, נסו את זה בעצמכם.
ממש טוב אם אתה משועמם ומחפש משהו לעשות אבל כל הזמן מופיעים סרטונים בפנים שלי כמו כל 5-10 דקות אז דירגתי אותך ב-4 כוכבים כל הכבוד! אם רק היה יותר מסך להסתכל עליו זה היה הרבה ואני מתכוון להרבה יותר טוב!
היו לי 908 מקומות באסם שלי עכשיו יש לי 655 מקומות. אני לא יכול לאסוף את הדברים שאני צריך כי זה כבר מלא. יש לי 655 מקומות ו-755 פריטים באסם שלי. אם הם לא יחזירו לי את הרווחים שלי, אני מוחק את האפליקציה הזו. קשה לנסות להשיג חללים באסם שלי כדי שיקחו אותם.
משחק סופר מהנה, אבל בית הקפה על החוף שבו אתה משרת אנשים מתסכל, בלי לבזבז אבני חן אי אפשר לעבור נקודה מסוימת!
אוהב מאוד לשחק את המשחק הזה אבל דבר אחד אני לא אוהב (בגלל זה 4 התחל) זה כששרתת לקוח המטבעות מגיעים למקומו אבל החן הולך לצנצנת החן שאנחנו בני זוג לקנות. בבקשה תתקן את זה כי כל לקוח שאנו משרתים נותן אבן חן אחת, שבה ניתן להשתמש בקניית דברים.
באתי לאהוב את זה. נראה שאני על זה יותר מהשף העולמי שלי. עם זאת אני לא משוגע על אירוע "גלידה". מי יכול להרשות לעצמו להמשיך להשתמש ב-10 יהלומים בכל פעם כדי לעשות זאת. לזיהוי לא נשארו יהלומים. 🤔 אני רוצה לחשוב שאתה מוציא ממני מספיק כסף בשביל המשחק הזה. אוהב את האירוע ב-4 ביולי. אם אתה יכול לעשות יותר מהחולים האלה בשמחה תדרג את זה מחדש.
כשאתה זוכה באירועים, לפעמים אתה לא מקבל את הפרסים. באירוע האחרון לא קיבלתי את כלי ההרחבה, באירוע שלפניו אף פעם לא קיבלתי את השף למרות שהגעתי לאבן הדרך של 10,000.
Clone Armies: Battle Game Экшен rchb
הם שינו את האחסון, אני מוכר פריטים ועכשיו אני לא יכול להשיג את הפריטים מהגינה שלי! אני אפילו לא יכול לשחק בזה עכשיו כי אני צריך את הפריטים מהגן כדי לבשל דברים!! היה צריך להשאיר את זה כמו שהיה!! הרסתם את המשחק בכך שהפכתם את אחסון האסם לקטן יותר
המשחק היה כיף לפני העדכון עכשיו אתה לא יכול לגדל מספיק יבולים אפילו כדי להאכיל אותך בעלי חיים. לא צריך לקחת 120 כדי לגדל חיטה ותירס כאשר זה החיות שהכי קל להשיג אז לאפונים לוקח יותר זמן לגדול ואז הפרות יכולות לייצר חלב.
ממש נהדר מעביר את הזמן בכיף
המשחק הזה כיף. אולי לעשות אירוע מסוים שבו לכל הלקוחות יש מחיר גבוה יותר של כסף. כמו 9 מטבעות עד 18 מטבעות.
הורדתי את המשחק למשחק מוטעה, אבל המשחק קופא עם ההודעה לשדרג השפים שלך לא יכולים ללכת קדימה לא יכול לחזור אחורה ואני תקוע עם המשחק
אוהב את המשחק הזה ורק התחלתי וזה מרגיע. אחרי יום קשה בעבודה.
תמיד יש מה לעשות.. זה יכול להעסיק אותך אם זה מה שאתה אוהב או שאתה יכול לשחק בתדירות שתרצה. זה כיף ומשעשע.
Tasty Town - Cooking & Restaurant Game Hygge dudo
המשחק הזה כל כך טוב.. אני אמשיך לשחק במשחק.. אבל הבעיה היא לאחר צפייה בסרטון, אני עדיין מקבל הודעה על המסך כשהסרטון נטען והמשחק לא מגיב.. בבקשה תבדוק את זה.. אז אני אתן 5 כוכבים בוודאות
אהבתי את המשחק לפני שהגעתי לרמה 40 זה היה מאוד מרגש לקבל שפים חדשים... ועכשיו כל כך קשה להשיג שפים חדשים שיש לי 220 אלף מטבעות במשחק ואני לא יכול לעשות איתו כלום. אני חושב שאנחנו צריכים עדכון טוב, תן לנו יותר אפשרויות, יותר מגוון. זה המשחק הראשון שאהבתי כל כך וגם הילדים שלי כמובן אוהבים אותו
זה משחק טוב אבל כאשר אתה מגיע לרמה 14 ויש לקוח ממהר. אם אין לך מדיח כלים אתה לא יכול לעשות כלום אז הפעלתי מחדש את המשחק וזה לא עשה כלום.
זה בסדר, לאחר שבזבזתי 10 פאונד על אבני חן, אצטרך להשקיע הרבה יותר כדי ליהנות מהמשחק. קצת יותר מדי רעב לאבני חן וזה חבל כי אני לא מצפה לשחק את המשחקים בחינם אבל אתה יכול בקלות לספוג 50 פאונד ביום לתוך המשחק הזה ואתה עדיין מחפש להוציא הרבה יותר.
אז אני אוהב את המשחק הזה, אבל עדיף אם האוכל והיבול לא ייקח כל כך הרבה זמן להשלים... גם הסיבה שבגללה אני כותב את הביקורת היא בגלל שעשיתי את המסע של אחד באפריל שבו עם כל אחד שולחן שאתה מגיש אתה מקבל רסיסים. ובכן, המסע הסתיים ומעולם לא קיבלתי את השף הפנטומימאי!!
אני רוצה לשחק אבל המשחק לא יטען מעבר לרמה 5, זה נראה כיף אבל עם הרבה מדריך מאולץ המשחק פשוט לא ייטען לי. לא יכולתי אפילו ללכת לשאלות הנפוצות על המשחק כי האפליקציה לוקחת אותי דרך אותו אזור סמן רמה וקופאת באותו מקום.